A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

ДЕКАДА СУСПІЛЬНО-ГУМАНІТАРНИХ ДИСЦИПЛІН: АНГЛОМОВНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ «АНГЛІЙСЬКА МОВА ЯК ПЕРЕКОНЛИВИЙ ЗАСІБ БОРОТЬБИ НАШОГО НАРОДУ»

Дата: 23.11.2022 07:43
Кількість переглядів: 103

Life will win over death, and light will win over darkness” 
“Життя переможе смерть, а світло – темряву”
В. Зеленський

Війна в Україні сколихнула увесь світ. Тисячі людей із різних куточків світу вийшли на мітинги на підтримку України. Вони просять припинення війни, запровадження санкцій проти РФ, зупинити Путіна, закрити небо над Україною, надати гуманітарну та військову допомогу українцям тощо. Увесь цивілізований світ об’єднує сьогодні  віра у перемогу нашої країни, у перемогу добра над злом, віра в майбутнє.

А англійська мова  є безперечно універсальним засобом комунікації між нами і тими, хто нас підтримує. Вона є потужною зброєю у цій боротьбі.

Шановні друзі! Сторінка декади ENGLISH RESEARCHThe English language as a powerful weapon розкаже Вам про неймовірну світову підтримку  України у війні з агресором.

А англомовна ВІКТОРИНА «Ukraine in the world / Україна у світі”, яка відбудеться об 11.00 у каб №8, допоможе Вам поглянути на нашу країну очима іноземців. Ласкаво просимо на захід!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень