A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

Освітня діяльність

МОВА ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

Мова освітнього процесу: українська

Використання державної мови у сферах суспільного життя

Алгоритм дій споживача в разі порушення його мовних прав

ОСВІТНІ ПРОГРАМИ, ЩО РЕАЛІЗУЮТЬСЯ В ЗАКЛАДІ ОСВІТИ

Підготовка кваліфікованих робітників

Освітні програми з підготовки кваліфікованих робітників

Підготовка фахових молодших бакалаврів

Освітньо-професійна програма з підготовки фахових молодших бакалаврів 2023

Експертні висновки первинної акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції»

Правила прийому на навчання для здобуття освітньо-професійного рівня фахового молодшого бакалавра

Програма співбесіди для зарахування на навчання

Вимоги щодо написання мотиваційного листа

Графік проведення співбесід

Перелік питань співбесіди

Критерії оцінювання співбесіди

Самооцінювання освітньо-професійної програми ФМБ

Результати опитування роботодавців щодо якості та вдосконалення підготовки фахівців за освітньо-професійним ступенем фахового молодшого бакалавра "Харчові технології"

Результати опитування роботодавців щодо якості освітньо-професійної програми «Харчові технології»

Результати опитування здобувачів освіти щодо оцінювання якості реалізації ОПП “Харчові технології”

Результати опитування здобувачів освіти щодо організації дистанційного навчання

Результати опитування батьків здобувачів освіти випускних груп

Результати опитування батьків здобувачів освіти груп ФМБ

Результати опитування Вибіркові дисципліни ФМБ 181 Харчові технолгії ІІ курс

ПЕРЕЛІК ДОДАТКОВИХ ОСВІТНІХ ТА ІНШИХ ПОСЛУГ, ЇХ ВАРТІСТЬ, ПОРЯДОК НАДАННЯ ТА ОПЛАТИ

Положення про порядок надання платних освітніх та інших послуг

Професійно-технічне навчання, перепідготовка, підвищення кваліфікації

Будівельний профіль

Відділення харчових технологій та ресторанного сервісу

ПРО ПРОТИДІЮ БУЛІНГУ

Антибулінгова програма

План заходів, спрямованих на запобігання та протидію булінгу (цькуванню) в закладі освіти

Порядок подання та розгляду (з дотриманням конфіденційності) заяв про випадки булінгу (цькування) в закладі освіти

Порядок реагування на доведені випадки булінг (цькування) в закладі освіти та відповідальність осіб, причетних до булінгу

Порядок виявлення, розгляду та реагування на випадки булінгу в закладах освіти

Адміністративні стягнення за булінг

Права та обов’язки учасників освітнього процесу стосовно протидії та запобігання булінгу (цькуванню)

Алгоритм дій у разі виявлення ознак та фактів, що можуть вказувати на вчинення домашнього насильства щодо дитини

ПРО АКАДЕМІЧНУ ДОБРОЧЕСНІСТЬ

Положення про академічну доброчесність учасників освітнього процесу

Склад комісії з питань академічної доброчесності та етики

Заходи з популяризації академічної доброчесності

МОНІТОРИНГ НАВЧАЛЬНИХ ДОСЯГНЕНЬ

І семестр 2024-2025 н.р.

ІІ семестр 2023-2024 н.р.

 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень