Освітня діяльність
МОВА ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ
Мова освітнього процесу: українська
Використання державної мови у сферах суспільного життя
Алгоритм дій споживача в разі порушення його мовних прав
ОСВІТНІ ПРОГРАМИ, ЩО РЕАЛІЗУЮТЬСЯ В ЗАКЛАДІ ОСВІТИ
Підготовка кваліфікованих робітників
Освітні програми з підготовки кваліфікованих робітників
Підготовка фахових молодших бакалаврів
Освітньо-професійна програма з підготовки фахових молодших бакалаврів 2023
Правила прийому на навчання для здобуття освітньо-професійного рівня фахового молодшого бакалавра
Програма співбесіди для зарахування на навчання
Вимоги щодо написання мотиваційного листа
Критерії оцінювання співбесіди
Самооцінювання освітньо-професійної програми ФМБ
Результати опитування роботодавців щодо якості освітньо-професійної програми «Харчові технології»
Результати опитування здобувачів освіти щодо оцінювання якості реалізації ОПП “Харчові технології”
Результати опитування здобувачів освіти щодо організації дистанційного навчання
Результати опитування батьків здобувачів освіти випускних груп
Результати опитування батьків здобувачів освіти груп ФМБ
Результати опитування Вибіркові дисципліни ФМБ 181 Харчові технолгії ІІ курс
ПЕРЕЛІК ДОДАТКОВИХ ОСВІТНІХ ТА ІНШИХ ПОСЛУГ, ЇХ ВАРТІСТЬ, ПОРЯДОК НАДАННЯ ТА ОПЛАТИ
Положення про порядок надання платних освітніх та інших послуг
Професійно-технічне навчання, перепідготовка, підвищення кваліфікації
Відділення харчових технологій та ресторанного сервісу
ПРО ПРОТИДІЮ БУЛІНГУ
План заходів, спрямованих на запобігання та протидію булінгу (цькуванню) в закладі освіти
Порядок виявлення, розгляду та реагування на випадки булінгу в закладах освіти
Адміністративні стягнення за булінг
Права та обов’язки учасників освітнього процесу стосовно протидії та запобігання булінгу (цькуванню)
ПРО АКАДЕМІЧНУ ДОБРОЧЕСНІСТЬ
Положення про академічну доброчесність учасників освітнього процесу
Склад комісії з питань академічної доброчесності та етики
Заходи з популяризації академічної доброчесності
МОНІТОРИНГ НАВЧАЛЬНИХ ДОСЯГНЕНЬ
І семестр 2024-2025 н.р.