A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

Національний тиждень читання поезії у Шосткинському ВПУ: День 4 

Дата: 22.03.2024 08:10
Кількість переглядів: 160

У сучасному світі, коли швидкість життя постійно набирає обертів, важливо не забувати про цінність культури, літератури та національної спадщини. У цьому контексті було організовано естафету читання поезії: «Дім - це Україна»", яка відбулася 21 березня в день Всесвітнього дня поезії.

На заході було представлено широкий вибір віршів відомих і ще не відомих українських поетів, які відзначаються своєю відданістю рідній землі та культурі. В естафеті взяли участь учні ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ», серед яких були як молоді поети-початківці, так і досвідчені цінителі української поезії.

Вірші, обрані для читання, відображали різні аспекти української дійсності та національної ідентичності. Кожен вірш відтінював важливість Батьківщини та дому у житті кожного українця.

Естафета читання поезії: «Дім - це Україна» виявилася надзвичайною подією, яка сприяла поширенню читацької культури та відчуттю національної гідності серед здобувачів освіти.

Завдяки захопленню та підтримці наших учасників, ми переконані, що українська поезія продовжить жити та надихати нас ще багато років.

 

 

#тижденьпоезії2024


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень