A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

У Шосткинському ВПУ відбувся День відкритих дверей електротехнічного відділення

Дата: 26.04.2024 08:32
Кількість переглядів: 212

Якщо театр починається з вішалки, то навчальний заклад - з Дня відкритих дверей. Саме після цієї події більшість абітурієнтів приймають остаточне рішення вступати чи ні до обраного навчального закладу.

Традиційно навесні, а цього року - 24 квітня - Шосткинське вище професійне училище відкрило свої двері для учнів шкіл міста та Шосткинської громади, батьків та всіх зацікавлених осіб.

Цього року до закладу завітали учні та випускники шкіл №1, 12, школи-інтернату, Воронізької ЗОШ.

Розпочався День відкритих дверей електротехнічного відділення привітанням наших гостей директоркою Шосткинського вищого професійного училища Світланою КОВТУН, яка розповіла про специфіку закладу, про особливості професійної освіти та про перспективи, які чекають на випускників.

У фойє училища гості переглянули виставку виробів, виготовлених руками учнів та майстрів виробничого навчання.

Для гостей були підготовлені цікаві та пізнавальні майстер-класи. Уміння своїх рук демонстрували учні училища та їх наставники.

Майстри та учні з професії «Секретар керівника (організації, підприємства, установи)» показали майбутнім абітурієнтам, як працювати з брошуратором, ламінатором, шредером.

В електромонтажній майстерні гості дізналися, як самотужки полагодити енергозберігаючу лампочку та виготовити новорічний світильник з підручних матеріалів. В слюсарній майстерні – спробували нарізати різьбу на заготовці. В автомайстерні гості ознайомилися та спробували попрацювати з пристроєм для перевірки працездатності форсунок.

Майбутні муляри показали гостям, як правильно викладати кути в кам'яній конструкції, а також нагадали помилки, які допускають непрофесіонали в домашніх умовах, і головне – показали, як виправити ці помилки або заздалегідь їх не допустити.

У столярній майстерні учні ознайомилися з основними інструментами для виготовлення виробів з деревини та спробували ними попрацювати.

Не лише хлопці, а й дівчата виявили бажання попрацювати зі зварювальним апаратом в майстерні зварювальників.

І наостанок викладачі спецдисциплін електротехнічного відділення влаштували для наших гостей інтелектуально-розважальну гру «У світі професій».

Залишаючи заклад, відвідувачі подякували за гарно проведений час, за змогу отримати необхідну інформацію про професії, яким навчають у стінах Шосткинського ВПУ, та за умови вступу, який почнеться незабаром. А ми запрошуємо на навчання і тих, хто відвідав наше училище, і тих, хто ще тільки збирається прийти до приймальної комісії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень