За межами традицій: веганське та дієтичне кондитерство як шлях до інновацій
Для підвищення престижу професійної освіти, популяризації кондитерської справи серед молоді, важливим є і залишається проведення спільних заходів, які створюють платформу для творчого самовираження учнів.
У межах тижня професії «Кондитер. Офіціант. Бармен», відбувся пізнавальний вебінар на тему "Основи дієтичного та веганського кондитерства", організований викладачем Наталією ШАТСЬКИХ.
Особлива увага була приділена аспектам, ключовим поняттям та принципам веганського та дієтичного кондитерства. Присутні на заході дізналися про специфіку приготування солодощів без продуктів тваринного походження, ознайомилися з технологіями виготовлення безглютенових та веганських кондитерських виробів.
Учасники зібрання взяли активну участь в опитуваннях через Google Форми та платформу Mentimeter, що дозволило інтерактивно оцінити рівень засвоєної інформації та зацікавленість аудиторії.
Учні та педагоги залишили позитивний фідбек, високо оцінили зміст вебінару та відзначили його практичну користь. Багато з них зазначили, що дізналися нову та цінну інформацію, яку планують впровадити у своєму повсякденному житті та кондитерській практиці.
Готуючи учнів до викликів сучасності, вебінар відкрив нові горизонти знань у сфері сучасного кондитерського виробництва та практичному застосуванні принципів дієтичного та веганського харчування, де гармонійно поєднуються смак, користь та етичні принципи.