A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ: Професія "Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування"

Дата: 08.04.2024 09:33
Кількість переглядів: 289

Робота яка надихає – приносить красу, дає крила, є серйозним мотиватором рухатися у майбутнє. Професія «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» передбачає відповідальність, професіоналізм, бо з електроенергією не жартують, а також уважність, пильність, сприйняття багатьох речей на дотик, слух, зір. Тому під час роботи постійно потрібно координувати увагу, зосереджуватися, бути точним у рухах, мати хороший фізичний стан.

Трудові обов'язки електромонтера відрізняються в залежності від розряду фахівця. Електромонтер 2-3 розряду промиває деталі, проводить чистку контактів, готує обладнання до монтажу. Фахівці 4-5 розряду займаються більш складною, відповідальною роботою. Вони проводять діагностику в механічних і електричних схемах апаратів, пристроїв, при необхідності усувають несправності. Складання креслень та ескізів також в їх компетенції. Професія поділяється більш ніж на 30 спеціальностей, обов'язки залежать від специфіки конкретних галузей та видів виробництва. Розбирання і збірка, наладка та ремонт, технічне обслуговування різних пристроїв, апаратів, схем, приладів, вузлів - загальні для всіх електромонтерів функції.

В нашому училищі здобувачі освіти з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» отримує професійні кваліфікації: обслуговує силові і освітлювальні установки, здійснює перевірку, розбирання і складання схем керування електроустаткуванням, підключення до електросистеми цеху нового обладнання, його перевірку, регулярний нагляд за його роботою.

З кожним роком електромонтери стають все більш затребуваними в сучасному суспільстві. Саме тому і ставлення до них міняється рік від року: зростають зарплати, забезпечуються додаткові можливості для відпочинку фахівців. Існує можливість і адміністративного просування (електромонтер, старший електромонтер, бригадир, технік). У перспективі можлива організація приватного бізнесу. Мова йде про майстерні з ремонту, наладки, монтажу електрообладнання та іншої техніки.

#Шосткинське_ВПУ #Профорієнтація #Професія #Навчання #Освіта #Робота #Кар'єра #Майбутнє


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень