A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

СОЦІАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО В ДІЇ

Дата: 19.03.2024 09:55
Кількість переглядів: 136

Яскравим прикладом соціального партнерства і взірцем того, як допомагати у цей скрутний час, коли наша країна є об'єктом військової агресії, стала компанія «LAPP Україна ТОВ».

Компанія є провідним виробником кабельної продукції в світі. Тут виготовляють усе: від кабелю, з'єднувачів і аксесуарів до готових рішень для з'єднання. Продукція LAPP використовується в машинобудуванні, виробництві промислових роботів, громадському транспорті, у харчовій промисловості, у царині альтернативної енергетики, в зарядних системах для електромобілів, у платформах для буріння нафтових свердловин та ін.

Одним з напрямків діяльності групи LAPP – співпраця із закладами освіти, що дозволяє надати здобувачам освіти компетенції з роботи та використання кабельно-провідникової продукції найвищої якості. У межах співпраці «LAPP Україна ТОВ» люб'язно надала зразки кабелів та проводів, з'єднувачів, вводів та інших елементів для монтажу провідникових мереж.

«Назвати продукцію – якісною, це не все, ще – високотехнологічна, зручна у монтажі і обслуговуванні», - пісумував майстер виробничого навчання Андрій Никлонський при огдяді та розбиранні наданої продукції в присутності старшого майстра відділення Віктора Куцого та учнів-майбутніх електриків. Державний професійно-технічний навчальний заклад «Шосткинське вище професійне училище» висловлює подяку групі LAPP за вклад у розвиток підростаючого покоління та можливість працювати з електротехнічною продукцією найвищої якості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень