A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

Молодь ВПУ за чисте довкілля

Дата: 22.04.2024 10:20
Кількість переглядів: 145

Щороку 22 квітня світова спільнота відзначає Всесвітній День Землі, в рамках якого відбуваються заходи, щоб спонукати людство бути більш дбайливим та уважнішим до вразливого довкілля нашої планети. Учасники обласної школи обдарованої учнівської молоді закладів професійної (професійно-технічної) освіти області «Інтелект» 19 квітня 2024 року приєдналися до челенджу «Молодь Сумщини за чисте довкілля».

Учасники челенджу «Молодь Сумщини за чисте довкілля» у своїх відеороботах намагалися привернути увагу громадськості до нашого спільного дому – планети Земля, нагадати людям про необхідність дбайливого ставлення до природи і турботу один про одного.

Серед учасників обласної школи обдарованої учнівської молоді закладів П(ПТ)О були присутні представники ДПТНЗ "Шосткинське ВПУ":

"Я, Софія Макаренко, заступник голови учнівського самоврядування Шосткинського вищого професійного училища, зі своєю командою долучилися до челенджу "Молодь Сумщини за чисте довкілля".

Чисте довкілля - це реально. Здобувачі освіти нашого навчального закладу довели це діями: ліквідували сміттєзвалище біля колишнього училища №10, на подвір'ї свого закладу висадили квіти, дерева, прибрали територію.

Крім цього ми беремо активну участь в екологічній просвіті: виховні години, брейн-ринги, вікторини, тижні та квести на екологічну тематику. Майбутнє країни у наших руках. Зробимо Україну чистою!"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень