A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

Нова професія: Офіс-адміністратор

Дата: 06.12.2023 10:56
Кількість переглядів: 23

Так, це дійсно Сюрприз. З великої літери! Святий Миколай особисто  постарався для Шосткинського ВПУ. Судіть самі: 30 листопада заклад подав до Міністерства освіти і науки України ліцензійні матеріали для відкриття професії «Офіс-адміністратор», а вже 4 грудня було отримано ліцензію, яка дає право Шосткинському ВПУ готувати спеціалістів за даною професією! Чим не сюрприз!

Нова професія є логічним продовженням професії «Секретар керівника (організації, підприємства, установи)», але в більш сучасному варіанті, з урахуванням вимог сьогодення, адже сучасний секретар не лише набирає документи, реєструє кореспонденцію та нагадує керівникові про важливі справи, а й організовує на цілком самостійних засадах діяльність офісу в цілому. До того ж практика показує, що знання та практичні навички даної професії стають міцною основою для більш складних спеціальностей, затребуваних у народному господарстві, таких як менеджер, юрист, агент з туризму, економіст, нотаріус і т. ін.

То ж ми чекаємо відповідальних, самостійних, амбітних юнаків і дівчат, завдяки яким з 1 вересня 2024 року в Шосткинському ВПУ розпочнеться підготовка досвідчених спеціалістів з професії «Офіс-адміністратор»!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень