Заняття за модульною програмою «Приготування кулінарних страв на багатофункціональному грилі»
Дата: 22.11.2023 11:42
Кількість переглядів: 71
У перший день навчання за модульною програмою «Приготування кулінарних страв на багатофункціональному грилі» майстер виробничого навчання Микола Мисик з використанням інтерактивної дошки розповів учням що таке гриль, головні переваги електричного грилю, страви, які готують на грилі. Учні ознайомились зі ступенями просмажування м’яса, способами маринування продуктів перед смаженням на грилі.
Наступний етап навчання – практичний. Здобувачі освіти отримали практичні навички з приготування страв «Чевапчічі із свино-яловичого фаршу» та «Скумбрії з використанням прянощів на грилі».
Наприкінці професійного блоку було проведено демонстративний іспит, де хлопці показали високі результати навчання.