A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

Вступна кампанія-2025: Кухар, кондитер

Дата: 12.02.2025 11:46
Кількість переглядів: 180

Фото без описуКажуть, що справжній кухар – то унікальне поєднання багатьох талантів. Фантазія, вміння поєднувати продукти, створювати нові страви і прикрашати їх цінувалися завжди.

Професія кондитера – широка та змістовна, праця кропітка і уважна, яка потребує багато зусиль, натхнення, творчого пошуку.

Чому обирають професію КУХАР. КОНДИТЕР:

  • стабільний прибуток з можливістю використовувати творчі здібності;
  • розбудова власної справи, свого малого бізнесу;
  • можливість працювати за двома професіями.

Висококваліфіковані спеціалісти, викладачі, майстри виробничого навчання у нашому закладі створюють умови, які забезпечують засвоєння глибоких знань, надбання професійних навичок необхідних майбутнім фахівцям. Навчання кухарів, кондитерів проводиться в сучасних спецкабінетах та нових модернізованих лабораторіях.

Професія кухаря i кондитера необхідна в будь-якій галузі. Хороший фахівець з приготування їжі та кондитерських виробів потрібний скрізь: у пологовому будинку, дитячому садку, на заводі, в сучасному офісі і шикарному ресторані. Що треба для того, щоб стати хорошим кухарем? Передусім – талант і бажання!

Здобувати професію у нас цікаво і змістовно, з застосуванням інноваційних методів та новітніх технологій. Кухарі та кондитери креативно проводять своє дозвілля: конкурси професійної майстерності, семінари, вебінари, квести, відпочинок, подорожі, нові знання.

Запрошуємо і Вас в наше веселе життя!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень