Вступна кампанія-2025: Кухар, кондитер
Кажуть, що справжній кухар – то унікальне поєднання багатьох талантів. Фантазія, вміння поєднувати продукти, створювати нові страви і прикрашати їх цінувалися завжди.
Професія кондитера – широка та змістовна, праця кропітка і уважна, яка потребує багато зусиль, натхнення, творчого пошуку.
Чому обирають професію КУХАР. КОНДИТЕР:
- стабільний прибуток з можливістю використовувати творчі здібності;
- розбудова власної справи, свого малого бізнесу;
- можливість працювати за двома професіями.
Висококваліфіковані спеціалісти, викладачі, майстри виробничого навчання у нашому закладі створюють умови, які забезпечують засвоєння глибоких знань, надбання професійних навичок необхідних майбутнім фахівцям. Навчання кухарів, кондитерів проводиться в сучасних спецкабінетах та нових модернізованих лабораторіях.
Професія кухаря i кондитера необхідна в будь-якій галузі. Хороший фахівець з приготування їжі та кондитерських виробів потрібний скрізь: у пологовому будинку, дитячому садку, на заводі, в сучасному офісі і шикарному ресторані. Що треба для того, щоб стати хорошим кухарем? Передусім – талант і бажання!
Здобувати професію у нас цікаво і змістовно, з застосуванням інноваційних методів та новітніх технологій. Кухарі та кондитери креативно проводять своє дозвілля: конкурси професійної майстерності, семінари, вебінари, квести, відпочинок, подорожі, нові знання.
Запрошуємо і Вас в наше веселе життя!