A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ

Дата: 18.10.2022 12:22
Кількість переглядів: 120

Щороку, 18 жовтня європейська спільнота відзначає Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який був започаткований 2007 року Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, – особливо жінками та дітьми, – небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні.

Кожного року в Європейський день протидії торгівлі людьми у всьому світі  тисячі людей виходять на вулиці своїх міст, щоб зробити крок заради подолання рабства. 
Особливо зросла небезпека потрапляння  до торговців людьми у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України та вимушеним виїздом наших громадян за кордон.

ДПТНЗ "Шосткинське вище професійне училищедолучилося до заходів присвячених цьому дню. Для здобувачів освіти психологічною службою були проведені виховна година на тему «18 жовтня - Європейський день боротьби з торгівлею людьми» та лекція «Нові тенденції в питанні торгівлі людьми» на яких були надані рекомендації безпечного працевлаштування за кордоном та контакти, де можна проконсультуватися до від’їзду за кордон для працевлаштування чи навчання і під час перебування за кордоном:

Національна безкоштовна гаряча лінія з питань протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів 527 та 0 800 505 501 – номери гарячої лінії, спеціалісти якої надають консультації іноземцям, які перебувають в Україні та українцям, які планують поїхати за кордон, або повернулися в Україну з-за кордону. Консультації надаються безкоштовно та конфіденційно! 527.org.ua – електронні консультації.

Національна “гаряча лінія” з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та ґендерної дискримінації 0 800 500 335 або 116 123 (короткий номер з мобільного) – надання консультацій з питань виїзду за кордон з метою працевлаштування, навчання, одруження тощо та з питань насильства й захисту прав дітей.

Подбайте про власну безпеку заздалегідь!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень