A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ: Професія "Верстатник деревообробних верстатів"

Дата: 15.04.2024 12:41
Кількість переглядів: 192

Верстатник деревообробних верстатів – фахівець, який займається спеціалізованою обробкою деревини. З давніх-давен деревина широко використовується в будівництві. Із деревини будують будинки, виготовляють вікна, двері, паркет, меблі.

Сучасні досягнення у галузі деревообробки дають змогу виготовляти все нові і нові вироби. На сучасному етапі застосовуються нові верстати для обробки деревини та лінії по збиранню столярно-будівельних конструкцій. А для виконання цих робіт необхідні висококваліфіковані верстатники деревообробних верстатів. Дану професію можна отримати у Шосткинському ВПУ, яке має всі умови для підготовки високо кваліфікофаних робітників. Тут розпочнеться твій шлях до успіху.

Верстатники працюють у сфері виробництва, будівництва, обслуговування, комунальному та сільському господарстві, приватному секторі. Представники даної професії затребувані при комплексній механізації і автоматизації технологічного процесу деревообробного виробництва, а також при впровадженні обладнання з програмним керуванням. Чекаємо на навчання.

Довідки за телефоном: 0505043132, 0973393691


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень