A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

«МОЯ ПРОФЕСІЯ – МОЄ МАЙБУТНЄ»/«MY PROFESSION IS MY FUTURE»

Дата: 28.12.2022 13:05
Кількість переглядів: 64

Професійне самовизначення людини постає як серйозна життєва потреба. Відколи живе людство – існує і проблема вибору занять, трудової діяльності, професійної кар’єри. Безперечно, справжню насолоду приносить лише та праця, яка обирається за власним бажанням, відповідно до інтересів та покликання.

Ні для кого не секрет, що сьогодні в Україні збільшилася потреба у спеціалістах робітничих професій, а у майбутньому затребуваними в нашій країні будуть ті фахівці, які займатимуться відновленням інфраструктури та виробничих потужностей.

27 грудня 2022 року відбувся обласний флешмоб «Моя професія – моє майбутнє»/«My profession is my future» серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, що мав на меті підвищення іміджу робітничих професій та сприяння вивченню іноземної мови для розширення доступу викладачів та учнівської молоді до світових економічних, соціальних, освітніх і культурних можливостей.

У флешмобі взяли участь здобувачі освіти і викладачі іноземної мови училищ області, під час якого мали представити свій навчальний заклад англійською мовою.

Учні Шосткинського ВПУ Романченко Н.,  Заяць-Поцелуєва С., Балухта А., Коваленко В., Демешко А., Аврамець В., Коваленко Я., Сергійчик О., Коваленко І., Шибалко К. та Цит К. разом з викладачем Остапчук С.М. теж долучилися до заходу і презентували  відеоролик та буклет «My profession is my future»:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень