A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

Вдалий старт у майбутнє як чинник популяризації професійно-технічної освіти

Дата: 10.04.2024 13:20
Кількість переглядів: 192

Професійна-технічна освіта надає учням необхідні навички, що підтримують розвиток особистості, сприяють успішній реалізації на ринку праці та спонукають до активної громадянської позиції.

Популяризація професійно-технічної освіти - це здатність заохочувати молодь і дорослих обирати саме таку освіту, пропонуючи їм здобуття якісних кваліфікацій, що відкривають перспективи кар'єрного зростання та отримання гідної заробітної плати. Саме  це питання стало ключовим на засіданні ЦК класних керівників.

  • Керівники груп 3 курсу: Світлана ОСТАПЧУК, Неля ХАРЧУК, Ганна РИБКІНА представили міні-проєкт «Вдалий старт у майбутнє», один з розділів цьогорічного соціального проєкту «Україна – це супер. Україна – це ексклюзив».

  • Невід’ємним етапом у підготовці конкурентоспроможного працівника є співпраця з громадськими організаціями як стратегії виховання активного громадянина суспільства. Тетяна ЛАВРИНЕНКО розповіла про громадські організації міста, області, країни, з якими співпрацюють майбутні випускники закладу освіти зі своїми наставниками.
  • Допомогти визначити статус успішності допомагає рейтинговий конкурс ТОП – ВПУ. Стан підготовки до цьогорічного конкурсу ТОП – ВПУ 2024 та демонстрацію підготовлених відеороликів представили керівники усіх навчальних груп. Результати будуть оголошені на день Кар’єри.
  • В умовах війни важливо бути ресурсними і педагогам, і здобувачам освіти. У цьому напрямку працює системно психологічна служба. Анжела ПРИХОДЬКО проаналізувала роботу проєкту «Завжди поруч», наголосила на важливості його проведення та впровадження педагогами набутих знань в учнівському колективі.
  • На засіданні циклової комісії також було обговорено Проєкт закону про професійну (професійно-технічну) освіту. Надані пропозиції  будуть розглянуті на зборах трудового колективу.

Циклова комісія  класних керівників - це спільнота педагогів, які об’єднані для вдосконалення та впровадження різних форм і методів виховання молоді в закладі,  а також для вивчення та обговорення досвіду організації та проведення різних видів і форм виховного впливу на особистість.  Нашій спільноті це вдається !

Вдалий старт – надійний політ – успішна кар’єра!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень