A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

ПРО ЗОВНІШНЄ НЕЗАЛЕЖНЕ ОЦІНЮВАННЯ-2023

Дата: 21.03.2023 13:48
Кількість переглядів: 39

В Україні не проводитиметься ЗНО 2023 через дії воєнного стану. Замість нього випускники шкіл вступатимуть до вищих навчальних закладів на основі результатів Національного мультипредметного тестуВступ по НМТ вже схвалила Верховна Рада.

  • Тест проводиться з метою забезпечення прав вступників на рівний доступ до вищої освіти.
  • Участь у НМТ може взяти особа, яка має повну загальну середню освіту або здобуде її в поточному навчальному році та зареєструвалася для проходження тестування відповідно до встановлених вимог.
  • Усі майбутні учасники національного мультипредметного тесту у квітні 2023 року мають заповнити необхідні реєстраційні форми. Конкретні дати реєстрації будуть повідомлені пізніше.
  • Для реєстрації на мультитест учасникам необхідно буде заповнити реєстраційну форму з особистими даними на сайті Українського центру оцінювання якості освіти та завантажити сканкопії або фотокопії необхідних документів і фотографію.
  • Після подачі всіх документів учасник отримає повідомлення, що він зареєструвався.
  • Потім кожен учасник на сторінці УЦОЯО має сформувати Сертифікат, увівши відповідні дані. Після цього вступник вважається зареєстрованим учасником.
  • Кожен зареєстрований учасник отримає на сайті УЦОЯО власну інформаційну сторінку.
  • Інформаційна сторінка – це основний канал комунікації учасника НМТ з Українським центром оцінювання якості освіти. Саме тут учасник мультитесту отримуватиме відомості, де і коли відбудеться тестування, іншу актуальну інформацію щодо проходження тесту, а потім результати оцінювання.
  • Для того, щоб увійти на інформаційну сторінку, вступник має на сайті УЦОЯО увести у відповідні поля номер та PIN-код свого Сертифіката.

Випускників 11-х класів у 2023 році четвертий рік поспіль звільнено від проходження державної підсумкової атестації (ДПА).

Відповідне рішення закріплене законом «Про внесення змін до деяких законів України щодо державної підсумкової атестації та вступної кампанії 2023 року» (Набрання чинності, відбулось 15.03.2023).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень