Навчально-практичний центр - майданчик розвитку та удосконалення професійної компетентності здобувачів освіти і педагогів
20 лютого 2024 на базі Сумського національного аграрного університету відбувся регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування: рівні відповідальності».
Основною метою форуму було напрацювання подальших шляхів реформування харчування в закладах освіти, обмін досвідом у запровадженні нових підходів до організації процесу харчування у закладах освіти. ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище» - активний учасник реалізації Стратегії реформування шкільного харчування на період до 2027 року.
Під час заходу було презентовано досвід роботи закладу з розвитку та удосконалення професійної компетентності майбутніх професіоналів - кулінарний хаб, де навчатимуть готувати страви з нового шкільного меню за рекомендаціями шеф-кухарів «Національної асоціації кухарів» та Євгена Клопотенка за підтримки першої леді Олени Зеленської.
Відеоролик отримав схвальні відгуки та оплески присутніх:
Навіть попри війну, реформа харчування триває, і саме від спільних зусиль і злагодженої взаємодії усіх зацікавлених сторін залежить її успішна реалізація.