Цікава, корисна та смачна екскурсія до Шосткинського хлібокомбінату
Сьогодні, в рамках проведення тижня професій «Кондитер.Офіціант. Бармен», здобувачі освіти Шосткинського ВПУ відвідали Шосткинський хлібокомбінат — одне з провідних підприємств нашого регіону, яке щодня забезпечує місто і район смачним, свіжим хлібом та іншою випічкою.
З перших хвилин екскурсії нас зустріла приємна атмосфера — тепло, аромат свіжого хліба і привітні працівники. Завідуюча виробництвом Нахабич Наталія Григорівна цікаво та доступно розповіла нам про історію підприємства, особливості виробництва та сучасні технології, які тут застосовуються.
Під час екскурсії ми пройшли всі етапи виробництва хліба: від підготовки борошна та замішування тіста до формування, випікання та пакування готової продукції. Найбільше вразило те, як швидко й точно працює сучасне обладнання, яке дозволяє виготовляти велику кількість хлібобулочних виробів щодня.
Цікаво було дізнатися, що на Шосткинському хлібокомбінаті вся продукція виготовляється без штучних добавок, лише з натуральних інгредієнтів.
Далі ми потрапили в закулісся виробництва тортів та різноманітних ласощів. З першого кроку в цех нас огорнув аромат бісквіту, ванілі, шоколаду. Привітні працівники зустріли нас усмішками та запросили побачити справжню «магію» створення десертів.
Найбільш приємним моментом стала дегустація. Нас пригостили неймовірно смачним тортом, мафінами з ванільною начинко . Всі учасники екскурсії були в захваті й дійшли згоди: продукція Шосткинського хлібокомбінату — смачна і якісна.
Ця екскурсія була надзвичайно пізнавальною для майбутніх кухарів, кондитерів.
Щиро вдячні керівництву підприємства за теплий прийом та можливість відчути атмосферу професійної майстерності й турботи про якість продукції.