A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

Профорієнтація

Дата: від до Скинути

Нова професія: Офіс-адміністратор

Так, це дійсно Сюрприз. З великої літери! Святий Миколай особисто  постарався для Шосткинського ВПУ. Судіть самі: 30 листопада заклад подав до Міністерства освіти і науки України ліцензійні матеріали для відкриття професії «Офіс-адміністратор», а вже 4 грудня було отримано ліцензію, яка дає право Шосткинському ВПУ готувати спеціалістів за даною професією! Чим не сюрприз!

10:56 06.12.2023

ОСВІТА ВПРОДОВЖ ЖИТТЯ

Для тих, хто прагне здобути  професію «Елекрогазозварник». До уваги тих, кому 45+ років! До уваги тих, хто мріє отримати робітничу професію. До уваги тих, хто має 15 років стажу.

08:33 09.11.2023

НАВЧАННЯ ДЛЯ ДОРОСЛИХ

Кваліфікаційний центр Шосткинського ВПУ розпочинає свою роботу. Більш детально: в розділі "Навчання для дорослих" ► "Кваліфікаційний центр"

09:42 03.11.2023

НАВЧАННЯ ЗА ВАУЧЕРОМ

Чи знаєте ви, що в службі зайнятості можна отримати ваучер на навчання? Ваучер на навчання - це документ, що дає право за кошти Фонду загальнообов’язково державного соціального страхування України на випадок безробіття пройти перепідготовку, підвищити кваліфікацію за професіями та спеціальностями, а також підготовку на наступному освітньо-кваліфікаційному рівні в навчальних закладах чи в роботодавця. 

11:04 14.09.2023

ВСТУП-2023: Запрошуємо на навчання!

Шановні випускники шкіл! Зараз наша країна переживає тяжкі випробування, але після Перемоги нам разом відбудовувати нашу незламну Україну, тому ДПТНЗ ”Шосткинське ВПУ” пропонує обрати професію до душі та долучитися до нашої дружньої учнівської родини!

13:05 25.07.2023

НАВЧАННЯ ЗА МОДУЛЬНИМИ ПРОГРАМАМИ

ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» запрошує всіх бажаючих на навчання за модульними програмами на базі НПЦ з підготовки за професіями «Кухар», «Кондитер», «Офіціант»:

12:57 06.07.2023

РОБІТНИЧІ ПРОФЕСІЇ В МАЙБУТНЬОМУ

Дрони замість кур'єрів, роботи замість кухарів і будівлі розміром із місто посеред пустелі – приблизно таким ми уявляємо майбутнє. Навіть якщо фантазійні сценарії з фільмів не справдяться, нові технології точно спрощуватимуть нам життя.

10:53 06.06.2023

ПЕРЕВАГИ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ

Усі знають про переваги вищої освіти, а чи замислювались ви про переваги професійно-технічної освіти? Ми зібрали для вас найцікавіше – читайте на картках.

10:33 19.01.2023

«МОЯ ПРОФЕСІЯ – МОЄ МАЙБУТНЄ»/«MY PROFESSION IS MY FUTURE»

Професійне самовизначення людини постає як серйозна життєва потреба. Відколи живе людство – існує і проблема вибору занять, трудової діяльності, професійної кар’єри. Безперечно, справжню насолоду приносить лише та праця, яка обирається за власним бажанням, відповідно до інтересів та покликання.

13:05 28.12.2022

ВІДБУДУЄМО КРАЇНУ РАЗОМ!

Професійна освіта створює всі необхідні умови для навчання майбутнього робітника, який відповідав би сучасним умовам. Головною умовою успішної реалізації основних засад є забезпечення  навчання, виховання, професійної підготовки людини для роботи в інформаційному суспільстві.

12:56 28.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень