A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

Новини

Дата: від до Скинути

В ногу з часом!

З 2020 року в Україні триває реформа шкільного харчування, спрямована на забезпечення здобувачів освіти якісним, безпечним та повноцінним харчуванням. З метою формування культури здорового харчування та поширення її серед українських родин, активно впроваджується програма підвищення кваліфікації кухарів на базі кулінарних хабів під керівництвом агентів змін.

14:28 21.08.2024

Співбесіди для майбутніх фахівців

25-26 липня відбулися співбесіди для вступу за освітньо-професійним рівнем фаховий молодший бакалавр за спеціальністю 181 «Харчові технології». Для багатьох абітурієнтів це можливість продемонструвати свої знання, вміння та особисті якості безпосередньо перед приймальною комісією.

14:33 30.07.2024

День Конституції в Шосткинському ВПУ

У п’ятницю, 28 червня, в Україні відзначають День Конституції. Це єдине державне свято, закріплене в самій Конституції, і третій рік поспіль Україна святкує його в умовах воєнного стану, запровадженого через повномасштабне вторгнення РФ.

15:28 28.06.2024

ЩО ОЗНАЧАЄ ДЛЯ НАС КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ

Роздуми і не тільки з приводу державного свята Сьогодні, 28 червня 2024 року, 28-ма річниця Конституції України – головного Закону нашої держави. 28-го числа - 28-ма річниця… Так мало статися саме сьогодні, і це не диво і не несподіванка, адже обидві дати беззаперечно передбачувані. Справа в іншому… Далеко не кожна родина має в домашній бібліотечці цю тоненьку книжечку – Конституцію України – і, навіть маючи, рідко вчитується у зміст статей.

10:14 28.06.2024

Урочисте вручення дипломів у Шосткинському ВПУ

27 червня 2024 року у Шосткинському вищому професійному училищі відбулося урочисте вручення дипломів кваліфікованого робітника та свідоцтв про закінчення повної загальної середньої освіти здобувачам освіти групи 01-21 за професією “Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, електрогазозварник” та групи 02-20 за професією “Кухар, кондитер”.

09:25 28.06.2024

Історична мандрівка: Шлях української Конституції

Напередодні Дня Конституції України (28 червня) у групі 03-23 (професія "Кухар, кондитер") пройшов тематичний виховний захід.  Конституція України – це не лише Закон законів, це – серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в суспільне життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності й соборності України.

17:04 27.06.2024

Поповнення рядів висококваліфікованих фахівців у Шосткинському ВПУ

"Блекауту" не буде, адже ряди висококваліфікованих фахівців з професії "Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування" 3 розряду поповнили учні групи 10-23 під керівництвом Ярослава Гриви. Група успішно пройшла державну кваліфікаційну атестацію, під час якої здобувачі освіти підтвердили знання та уміння відповідно до 3-го розряду. Незважаючи на умови війни, учні проходили атестацію дистанційно. Бажаємо їм професійного зростання, належної заробітної плати, миру та злагоди в їхніх родинах.

16:41 27.06.2024

Газета VPUlibrary №6 (червень) 2024

У останньому перед літніми канікулами номері газети читайте закінчення розповіді про книгу Левка Лук’яненка «Маршал Жуков і українці у Другій світовій війні» (2006). Публікацію розміщено до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні та початку німецько-радянської війни (1941–1945).

15:32 26.06.2024

Перша сходинка до професії пройдена!

26 червня у Шосткинському ВПУ відбулася поетапна кваліфікаційна атестація учнів групи № 06-23 з професії "Кухар", кваліфікація: кухар, 4-го розряду. Під час атестації учні виконували комплексні кваліфікаційні тестові завдання.

15:16 26.06.2024

Успішно закінчуємо перший курс!

Ось і добігає закінчення перший курс в групі 03-23 за професією «Кухар, кондитер». Останній урок виробничого навчання ми присвятили кухні Близького Сходу. Виявляється страви з котлетної та натуральної січеної маси з м’яса це не тільки котлети, січеники, шніцель, а ще багато смачних страв приготованих на вугіллях. Сьогодні здобувачі освіти навчилися готувати смачний, соковитий з хрусткою кірочкою люля-кебаб, на доданок шаурма з пікантним гострим соусом.

10:50 26.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень