A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

Психологічна служба

Дата: від до Скинути

«ТИ ЯК?»: ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОГРАМА МЕНТАЛЬНОГО ЗДОРОВ’Я

«Привіт. Ти як? Тільки не поспішай зі звичним «нормально». Не відкидай свого стану на «після перемоги». Скажи чесно. Як що вранці не хочеться вставати, а в ночі не виходить заснути. Якщо кожен різкий звук стає ракетою, у тиші чуються сирени, у тілі весь час напруга, це ознаки, що тобі і твоєму ментальному здоров’ю потрібні увага і турбота.

10:17 13.04.2023

МІСЯЧНИК ПРАВОВОГО ВИХОВАННЯ:  ФОРМУВАННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ПОВЕДІНКИ УЧНІВ

Під час місячника правового виховання, який тривав протягом жовтня, в Шосткинському ВПУ соціально-психологічною службою, вихователями гуртожитку, кураторами груп було проведено практичні заняття з правової тематики: «види домашнього насильства», «моя відповідальна поведінка», «неповнолітні та кримінальна відповідальність», «пам’ятай про свої права та обов’язки», тренінгові заняття за програмою «особиста гідність. Безпека життя. Громадянська відповідальність» з протидії негативним явищам у суспільстві. Завданнями проведенних заходів було сприяння визначенню власної життєвої позиції учнів щодо негативних явищ, активізація критичного ставлення підлітків до соціально неприйнятних явищ та сприяння формування ввідповідального ставлення до себе та інших.

22:08 31.10.2022

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ

Щороку, 18 жовтня європейська спільнота відзначає Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який був започаткований 2007 року Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, – особливо жінками та дітьми, – небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні.

12:22 18.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень