Майстерність на тарілці: Фінальний акорд у навчанні кухарів шкільних їдалень
02 червня відбулися комплексні підсумкові роботи, які стали завершальним етапом практичного навчання кухарів шкільних їдалень Кролевецької та Шосткинської громади. 26 працівників шкільних їдалень завершили навчання на базі ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ». Учасники виконували завдання з приготування страв відповідно до технологічних карток сучасного меню дитячого харчування.
Проведення комплексних робіт кухарями шкільних їдалень охоплювало широкий спектр завдань: технологічне приготування страв з м’яса, риби, круп, бобових, а також приготування перших, солодких страв, десертів, безглютенової і безлактозної їжі тощо. Все це мало відбуватися з дотриманням санітарних норм та норм збалансованого харчування.
09:20 03.06.2025