A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?»: День спільнодії

Програма «Ти як?» — це ініціатива, започаткована під патронатом першої леді України Олени Зеленської з метою покращення ментального здоров’я українців. Вона створена для того, щоб кожна людина могла вчасно отримати психологічну підтримку, навчитись дбати про себе та своїх близьких, а також не соромилась звертатися по допомогу.

14:00 16.05.2025

Чайні традиції та коктейльне мистецтво у Шосткинському ВПУ

Tea Talks: історія в чашці 15.05.2025 у межах тижня професії "Кондитер. Офіціант. Бармен" відбувся надзвичайно теплий і пізнавальний захід на тему Tea Talks: історія в чашці, організований викладачем Мариною КЛИМЕНКО для здобувачів освіти та всіх охочих. Метою заходу було не лише познайомити учасників з різноманіттям чайних традицій світу, а й з розповісти про витоки українських традицій чаювання, показати, як чашка чаю може бути провідником у глибини народної культури, побуту та світогляду, створити простір для обміну спогадами, думками та враженнями, пов’язаними з цим давнім напоєм.

19:24 15.05.2025

Цінності, які об'єднують

Щороку 15 травня світ відзначає Міжнародний день сім’ї - свято, покликане нагадати про важливість родини як основної одиниці суспільства, місця, де зароджуються любов, підтримка та людські цінності. У Шосткинському ВПУ ця дата не залишилася поза увагою. Наші здобувачі освіти та гуртківці підготували зворушливу відеолистівку, яка стала справжнім відлунням теплих слів, дитячої щирості та поваги до найрідніших.

10:02 15.05.2025

Інтерактивна подорож у світ солодощів: від давнини до сьогодення

"Десерти - це казки на кухні - щаслива вечеря". І діти, і дорослі люблять солодощі. Солодке робить наше життя яскравішим, веселішим. Відомо, що солодощі підіймають настрій, стимулюють роботу головного мозку та покращують пам’ять. Тож оминути таку солодку тему ми ніяк не могли.

09:00 15.05.2025

Смак Відня у Шосткинському ВПУ

Тиждень «Кондитер. Офіціант. Бармен» в Шосткинському ВПУ триває смачно та креативно! Майстер-клас «Австрійський штрудель» 14.05.2025 року на базі кухні-лабораторії з професії «Кондитер» відбувся майстер-клас «Австрійський штрудель»: нові навички та гастрономічне задоволення. Неймовірну творчу атмосферу подарувала нам наша талановита Ольга ТЕСЛЕНКО майстер виробничого навчання з професії «Кондитер», яка поділилася сучасним трендом у світі десертів.

14:30 14.05.2025

За межами традицій: веганське та дієтичне кондитерство як шлях до інновацій

Для підвищення престижу професійної освіти, популяризації кондитерської справи серед молоді, важливим є і залишається проведення спільних заходів, які створюють платформу для творчого самовираження учнів. У межах тижня професії «Кондитер. Офіціант. Бармен», відбувся пізнавальний вебінар на тему "Основи дієтичного та веганського кондитерства", організований викладачем Наталією ШАТСЬКИХ.

08:32 14.05.2025

Цікава, корисна та смачна екскурсія до Шосткинського хлібокомбінату

Сьогодні, в рамках проведення тижня професій «Кондитер.Офіціант. Бармен», здобувачі освіти Шосткинського ВПУ відвідали Шосткинський хлібокомбінат — одне з провідних підприємств нашого регіону, яке щодня забезпечує місто і  район смачним, свіжим хлібом та іншою випічкою. З перших хвилин екскурсії нас зустріла приємна атмосфера — тепло, аромат свіжого хліба і привітні працівники. Завідуюча виробництвом Нахабич Наталія Григорівна цікаво та доступно розповіла нам про історію підприємства, особливості виробництва та сучасні технології, які тут застосовуються.

18:12 13.05.2025

Мистецтво обслуговування: відеодайджест про професію офіціанта

Продовжуємо солодкий старт тижня кондитерів, офіціанів, барменів. Запрошуємо вас на перегляд відеодайджесту з професії офіціанта! Робота офіціанта — це не лише обслуговування гостей, а й створення атмосфери затишку та комфорту. Ми розкажемо, як опанувати етикет, правильно сервірувати стіл та взаємодіяти з клієнтами. Ви побачите реальні приклади роботи у ресторані та дізнаєтесь, які навички необхідні для досягнення успіху у цій професії.

12:46 13.05.2025

Пряники з добром: Волонтерська акція Шосткинського ВПУ

Напередодні Дня матері в Шосткинському вищому професійному училищі панувала особлива творча атмосфера. В межах проведення тижня професії «Кондитер, бармен, офіціант» талановиті здобувачі освіти груп 02-21, 04-22, 03-23 разом зі своїми керівниками Антоневич С.В., Бистрицькою В.П., Осадченко Л.О та Савинською О.А. влаштували майстер-клас з виготовлення та художнього розпису медово-імбирних пряників. Ці солодкі подарунки з любов'ю були створені для волонтерського центру "Шостка-Добро", аби подарувати частинку тепла та уваги тим, хто цього найбільше потребує у День матері.

17:26 12.05.2025

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень