A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

Новини

Дата: від до Скинути

ТИЖДЕНЬ ПТО: Педагогічний подіум «Я роблю це так»

Завершення тижня ПТО було відзначено проведенням педагогічного подіуму «Я роблю це так». Викладачі закладу поділилися з колегами історією і тонкощами створення методичних розробок – посібників, збірників лабораторних робіт, колективних творчих робіт, - які пройшли процедуру схвалення навчально-методичною радою НМЦ ПТО у Сумській області або отримали достойні нагороди на міжнародних виставках.

17:21 17.05.2024

День Кар’єри у Шосткинському ВПУ

Ми, українці, нація прадавня, На цій Землі – багато тисяч літ. Культурою й традиціями славна, І багатющий в нас духовний світ. У межах проведення Тижня ПТО у Шосткинському вищому професійному училищі традиційно відбувся День кар’єри - день успішних, упевнених у собі особистостей, які наполегливо крокують до поставленої мети.  

15:46 17.05.2024

Ії вишиване життя

У День вишиванки 16 травня Шосткинське вище професійне училище долучилося до онлайн-спілкування з відомою українською письменницею Світланою Талан. Авторка з глухівським корінням (народилася у селі Слоут) презентувала учасникам зустрічі свою нову книгу «Її вишиване життя» про етнографиню-землячку Пелагею Литвинову-Бартош.

15:15 17.05.2024

День вишиванки-2024

Вишиванка – символ України, Кожної великої родини, Нашої історії та мови Залюбки вдягаємо її знову. 16 травня 2024 року Україна вкотре відзначила День вишиванки – свято, яке стало невід’ємним символом нашої національної єдності, гордості за багату культурну спадщину та незламності духу. В цей день, коли українці з усіх куточків світу об’єднуються, щоб продемонструвати свою єдність та любов до рідної країни, вишиванка стає не просто елементом одягу, а потужним оберегом, символом незламності та стійкості нашого народу.

14:25 17.05.2024

ТИЖДЕНЬ ПТО: Партнерський простір «Наше майбутнє – у наших руках»

«НАШЕ МАЙБУТНЄ – У НАШИХ РУКАХ» Під таким девізом у третій день тижня пройшов круглий стіл з випускниками та роботодавцями Шосткинського ВПУ. Серед гостей були присутні: недавня випускниця нашого закладу Альона ХОДЬКОВА (наша незрівнянна Альона ЖУРБА!) і випускник 90-х, а тепер – відомий приватний підприємець в царині автосервісу Микола МАЛКОВ. До них долучились представники підприємств та приватні підприємці, що підтримують ділові стосунки з Шосткинським ВПУ і допомагають закладу на базі своїх підприємств готувати з наших учнів майбутніх висококваліфікованих робітників: Василь СІРЕНКО (механік, представник КП «Водоканал»), Богдан НИКИПОРЕЦЬ (приватний підприємець, кавʼярня «Кому кави?») та власниця кав'ярні Coffee Lab Світлана ШВЕЦЬ.

09:32 16.05.2024

Мотивація нескорених 2.0

Здобувачі освіти Шосткинського ВПУ долучаються до Всеукраїнського конкурсу «Мотивація нескорених 2.0», який проводиться в межах соціального проєкту «Schoolarship в Україні». Організаторами конкурсу є «Schoolarship в Україні» за сприяння Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» (Умови конкурсу за посиланням https://100pidpysnykiv.com.ua/scholarship.html).

13:51 15.05.2024

АНОНС: День кар'єри-2024

До уваги учнів шкіл, батьків, соціальних партнерів, випускників минулих років! 16 травня 2024 року у ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» відбудеться  ДЕНЬ КАР’ЄРИ – день успішних, упевнених у собі особистостей, які наполегливо крокують до поставленої мети. Захід відбудеться о 14:00. На вас чекає церемонія нагородження кращих здобувачів освіти закладу. І головне – ви дізнаєтеся імена переможців ТОП ВПУ-2024!

11:13 15.05.2024

ТИЖДЕНЬ ПТО: Благодійний ярмарок

Роби, що можеш, з тим, що маєш, там, де ти є. І ми переможемо!  Тиждень професійно-технічної освіти було вирішено відкрити проведенням благодійного ярмарку, на якому продавалась продукція Шосткинського вищого професійного училища, виготовлена руками здобувачів освіти під керівництвом майстрів виробничого навчання.

10:59 14.05.2024

ТИЖДЕНЬ ПТО: Педагогічний подіум «Перевір себе»

У Шосткинському ВПУ продовжується тиждень ПТО. Другий день ми присвятили, по суті, комп'ютерним технологіям, поєднаним з педагогічно-методичною тематикою. І все це має назву «Педагогічний подіум «Перевір себе».

09:23 14.05.2024

ТИЖДЕНЬ ПТО: Студентський простір "Я і моя професія"

Шановні друзі! У межах тижня професійно-технічної освіти ми раді представити вам Студентський простір "Я і моя професія". Запрошуємо всіх долучитися до фотографічної експозиції на нашій онлайн-дошці "Професійна майстерність через фотооб'єктив". Додавайте свої фото та діліться професійним досвідом! Зберімо калейдоском професій Шосткинського ВПУ!

09:07 14.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень