A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

Новини

Дата: від до Скинути

АНОНС: Тиждень психології

З метою створення позитивного мікроклімату, забезпечення психологічного здоров'я всіх учасників освітнього процесу: дітей, педагогів і батьків, в училищі  з 16.04.2024 по 23.04.2024 року запланований тиждень психології. План проведення тижня психології ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» 16.04.-23.04.2024 року

09:43 11.04.2024

Вдалий старт у майбутнє як чинник популяризації професійно-технічної освіти

Професійна-технічна освіта надає учням необхідні навички, що підтримують розвиток особистості, сприяють успішній реалізації на ринку праці та спонукають до активної громадянської позиції. Популяризація професійно-технічної освіти - це здатність заохочувати молодь і дорослих обирати саме таку освіту, пропонуючи їм здобуття якісних кваліфікацій, що відкривають перспективи кар'єрного зростання та отримання гідної заробітної плати. Саме  це питання стало ключовим на засіданні ЦК класних керівників.

13:20 10.04.2024

Скарбничка досягнень поповнилася новими нагородами

Життя у Шосткинському ВПУ не стоїть на місці. Ми – талановиті та розумні, енергійні та небайдужі, активні та відповідальні. Ми готові до змін, ми здатні самостійно організовувати своє суспільне життя і відповідати за свої рішення. Підтвердженням цьому є численні перемоги і здобутки училищної родини у конкурсах різних рівнів.

09:07 09.04.2024

Ми обираємо активний та здоровий спосіб життя

Фізичне виховання у нашому закладі є невід’ємною складовою освітнього процесу. Уроки фізичного виховання, фізкультурно-оздоровчі заходи у режимі дня та позаурочна масова  фізкультурна та спортивна робота складають систему заходів з фізичного виховання, що забезпечує найповніше вирішення завдань фізичного розвитку та зміцнення здоров’я здобувачів освіти. 

15:09 08.04.2024

Бути здоровим - модно і престижно

7 квітня, щорічно відзначають Всесвітній день здоров'я, починаючи з 1950 року, саме тоді було засновано Всесвітню організацію охорони здоров'я в рамках ООН (ВООЗ). Мета святкування - підкреслити важливість здоров'я кожної людини і людства в цілому.

13:56 08.04.2024

Газета VPUlibrary №3 (березень) 2024

У першому весняному випуску газети багато поезії. Та і як інакше? Саме у березні, 210 років тому, народився видатний український поет Тарас Шевченко, а легендарна поетеса Ліна Костенко відзначила своє 94-річчя. Також у березні відбулася особлива подія: за ініціативи Українського інституту книги з 16 по 24 число місяця пройшов Національний тиждень читання поезії, який охопив Всесвітній день поезії (21 березня). На шпальтах газети читайте добірку цитат з поезій Олександра Олеся (1878-1944), які суголосні нашому сьогоденню та вірші сучасної авторки Лідії Мищенко, наповнені болем, материнською любов’ю та любов’ю до рідної землі. В рубриці «Цікаво знати» дізнайтесь ще більше фактів з історії книжок, які зібрала іспанська науковиця Ірене Вальєхо у своїй роботі «Подорож книжки. Від папірусу до кіндла».

11:25 01.04.2024

Шосткинське ВПУ – активний учасник Міжнародної виставки

Учора розпочала свою роботу Пʼятнадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти-2024». Триденна її програма насичена цікавими зустрічами, майстер-класами, тематичними семінарами та іншими онлайн-заходами. 27 березня, у перший з трьох виставкових днів, наш заклад провів презентаційну студію «Роль навчально-практичного центру у справі підготовки висококваліфікованих робітників». Захід готувався під керівництвом Навчально-методичного центру ПТО у Сумській області, зокрема за сприяння методиста Юлії ВИСОЦЬКОЇ та директора НМЦ ПТО Наталії САМОЙЛЕНКО, яка й відкрила зустріч та презентувала профтехосвіту Сумщини в цілому, а також високо оцінила діяльність навчально-практичного центру із підготовки кваліфікованих робітників за професіями «Кухар», «Кондитер», «Офіціант» як важливого підрозділу ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ».

11:50 28.03.2024

У Шосткинському ВПУ відбулась атестація педагогічних працівників

Щороку, саме в березні, в нашому закладі відбувається традиційна атестація педагогічних працівників. Для когось вона є плановою, один раз на пʼять років, а для амбітних, як правило, молодих педагогів – позачергова.

15:42 23.03.2024

Національний тиждень читання поезії у Шосткинському ВПУ: День 5

Поезія - музика слів Добігає кінця Національний тиждень читання поезії (16 - 24 березня 2024 року), який Український інститут книги організував вперше. Ця культурна подія охопила Всесвітній день поезії (21 березня) та День народження легендарної поетеси Ліни Василівни Костенко, якій 19 березня виповнилося 94 роки.

15:47 22.03.2024

Національний тиждень читання поезії у Шосткинському ВПУ: День 4 

У сучасному світі, коли швидкість життя постійно набирає обертів, важливо не забувати про цінність культури, літератури та національної спадщини. У цьому контексті було організовано естафету читання поезії: «Дім - це Україна»", яка відбулася 21 березня в день Всесвітнього дня поезії.

08:10 22.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень