A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

Новини

Дата: від до Скинути

#ПІДТРИМУЄМО#ГЕРОЇВ#

В межах обласної акції «Підтримуємо героїв» учнівська молодь Шосткинського ВПУ долучилась до створення відеозвернення «Подяка моєму герою». Долучення учнівської молоді до соціально значимих активностей має особливе значення, сприяє громадянській активності і свідомому цілепокладанню.

11:45 21.03.2024

Національний тиждень читання поезії у Шосткинському ВПУ: День 3

У межах Національного тижня читання поезії Український інститут книги запросив усіх бажаючих долучитися до поетичного челенджу. Його суть полягає в тому, аби впродовж тижня поезії щодня ділитися тематичним віршем. Зокрема читати: улюблену поезію; поезію рідного краю; поезію, що асоціюється з домом; поезію, покладену на музику; поезію, котру знаємо напам'ять.

17:56 20.03.2024

Національний тиждень читання поезії у Шосткинському ВПУ: День 2

19 березня Вище професійне училище долучилося до Всеукраїнської інформаційно-просвітницької акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії». Лідери учнівського самоврядування завітали до Центральної міської бібліотеки на розширене засідання книжкового клубу «Магія читання; «Поезія – це голос душі».

08:26 20.03.2024

СОЦІАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО В ДІЇ

Яскравим прикладом соціального партнерства і взірцем того, як допомагати у цей скрутний час, коли наша країна є об'єктом військової агресії, стала компанія «LAPP Україна ТОВ». Компанія є провідним виробником кабельної продукції в світі. Тут виготовляють усе: від кабелю, з'єднувачів і аксесуарів до готових рішень для з'єднання. Продукція LAPP використовується в машинобудуванні, виробництві промислових роботів, громадському транспорті, у харчовій промисловості, у царині альтернативної енергетики, в зарядних системах для електромобілів, у платформах для буріння нафтових свердловин та ін.

09:55 19.03.2024

ЧИ МОЖЕ БУТИ ЦІКАВОЮ ЕЛЕКТРИКА ДІТЯМ?

ЧИ МОЖЕ БУТИ ЦІКАВОЮ ЕЛЕКТРИКА ДІТЯМ? Задалися таким питання у Шосткинському вищому професійному училищі.  «Може!»,- пролунала відповідь. І яскравим підтвердженням цього є безліч майстер-класів, які проводять в електромонтажній майстерні ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище». Окрім солодких смаколиків з гарячими напоями, якими пригощає свої гостей-учнів майстер виробничого навчання Никлонський А.С., вони отримують:

14:07 18.03.2024

Національний тиждень читання поезії у Шосткинському ВПУ: День 1

Поезія - це мова емоцій, що здатна перенести нас у світ краси та внутрішнього світла, розкриваючи перед нами нові горизонти розуміння та сприйняття. Через поетичне слово ми можемо відчути ніжність, відданість, радість та смуток, спілкуючись зі світом через неповторний мовний образ. Поезія - це магія слова, що здатна зігріти серце, піднести настрій та надати втіхи навіть у найтемнішу годину. В рамках проведення Всесвітнього тижня поезії, пропонуємо вам до виконання інтерактивні онлайн-вправи:

08:36 18.03.2024

Виробнича практика майбутніх автослюсарів

Згідно навчального плану, здобувачі освіти групи 02-23 за професією "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів" з 26 лютого по 11 квітня 2024 року проходять виробничу практику на підприємствах міста та області за кваліфікацією "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів III розряду". Це дає змогу майбутнім кваліфікованим робітникам ознайомитись з виробництвом, освоїтись на робочих місцях.

19:13 15.03.2024

Поетапна кваліфікаційна атестація у майбутніх секретарів, обліковців

15 березня в стінах Шосткинського вищого професійного училища пройшла традиційна, після проходження виробничої практики, поетапна кваліфікаційна атестація, яка є складовою частиною проміжного контролю якості професійної підготовки здобувачів освіти з професії «Секретар керівника (організації, підприємства, установи), обліковець з реєстрації бухгалтерських даних». Атестацію складали здобувачі освіти групи 07-23 (майстри виробничого навчання Марина Дубина та Ніна Сталінська).

18:07 15.03.2024

АНОНС: Національний тиждень читання поезії «Ріки незмінно течуть додому»

Український інститут книги анонсує Національний тиждень читання поезії, що відбудеться з 16 по 24 березня 2024 року. Цей тиждень – особлива подія, яка охоплює Всесвітній день поезії (21 березня) та відзначає роль поетів у нашій культурі. Поезія завжди була важливим камертоном наших почуттів, особливо у часи випробувань.

11:26 14.03.2024

Чергова перемога в скарбниці здобутків Шосткинського ВПУ

За результатами конкурсу учнівських навчальних проєктів з предметів загальноосвітньої підготовки серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти перемогу отримали 6 проектів, які підготували творчі тандеми:

09:21 13.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень