A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

Увага! Це небезпечно!

Дата: від до Скинути

ЩО РОБИТИ ПРИ ФОСФОРНОМУ БОМБАРДУВАННІ

Білий фосфор, яким окупанти бомблять мирне населення в українських містах та селах,  викликає важкі опіки, аж до кісток та кісткового мозку. Фосфор є самозаймистою речовиною, що починає горіти при першому ж контакті з повітрям. Коли він потрапляє на шкіру та одяг, він одразу ж прилипає і продовжує горіти.

10:13 25.01.2023

ЯК ДІЯТИ ПІД ЧАС ОБВАЛУ БУДІВЛІ ВНАСЛІДОК ВИБУХУ

Ракетні обстріли можуть спричинити обвал будівлі. У випадку руйнування будівлі, в якій ви перебуваєте, варто спробувати залишити її якнайшвидше. Однак, якщо зробити це неможливо - дотримуйтесь певних правил, про які розповіли в Міністерстві внутрішніх справ.

10:11 16.01.2023

ПРО ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ГЕНЕРАТОРАМИ

Щоб мати альтернативне джерело електроенергії, багато людей купують генератори. Втім, за неправильного встановлення та використання прилад може призвести до пожежі або ж отруєння чадним газом. Про правила використання генераторів повідомили львівські рятувальники.

11:13 19.12.2022

ІНФОРМУВАННЯ ПРО МІННУ НЕБЕЗПЕКУ

З метою покращення спеціальних знань працівників ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» 16 листопада 2022 року представники міжнародної гуманітарної організації “The HALO Trust”, що реалізує низку заходів, спрямованих на підвищення обізнаності дітей та дорослих про ризики, пов'язані з вибухонебезпечними предметами, провели тренінг для працівників училища: як діяти при виявленні саморобних вибухових пристроїв, вибухових пристроїв, вибухових речовин та у разі їх спрацюванні. 40 хвилин зустрічі пролетіли досить швидко.

09:19 17.11.2022

ЩО РОБИТИ, ЯКЩО ЗНИКЛИ ЕЛЕКТРИКА, ВОДА ЧИ ГАЗОПОСТАЧАННЯ

Терористи продовжують бити ракетами по об’єктах критичної інфраструктури України. Після масованих ударів миттєво залишилися без світла, води та газу сотні тисяч українців у кількох областях. Тривають роботи по відновленню електро-, газо- та водопостачання.  

13:38 15.11.2022

КУРСИ ДОМЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

Дякуємо тренерам, викладачам КЗСОР "Шосткинский фаховий медичний коледж" за навчальні тренування «Перша домедична допомога в закладі освіти».

09:21 02.11.2022

ОБЕРЕЖНО, ТЕРОРИЗМ!

Головним завданням терористів є не розправа із заручниками, а тиск, із загрозою розправи, на органи влади, зробити те, що вони вимагають. Якщо вас захопили як заручника, варто пам’ятати ось що:

14:29 18.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень