A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень професії «Кондитер, Бармен»: День 1

Сьогодні відкрилася перша сторінка тижня з професії «Кондитер», Бармен». Вибір професії – це головне питання, яке постає перед учнями старших класів, особливо перед  випускниками. Заплановані заходи, які будуть проведені у межах професійного тижня, спрямовані на поглиблення взаємозв’язків між теоретичними знаннями й виробничим навчан­ням та є можливим шляхом їхнього вдосконалення.

14:39 04.03.2024

АНОНС: Стартує професійний тиждень

Шановні учасники освітнього процесу! Запрошуємо вас приєднатися до пізнавального та смачного Тижня Професії "Кондитер, бармен", що відбудеться з 04.03.2024 по 08.03.2024. Цей тиждень присвячений визнанню та вдосконаленню навичок, що роблять ці професії найпопулярнішими у сфері ресторанного бізнесу. План проведення тижня з професії «Кондитер, бармен»:

15:28 01.03.2024

Гендерні стереотипи в суспільстві

У наш час у сучасному суспільстві дуже велику роль відіграють стереотипи. Саме стереотипи часто впливають на наш вибір, на наші уподобання та пріоритети у житті. Стереотипне мислення притаманне більшості людей. Стереотипи формуються в нас протягом життя, на основі тих чи інших подій, спостережень, виховання, переконань. Кожного дня ми стикаємося з цим явищем. Існує величезна кількість соціальних стереотипів, серед яких гендерні стереотипи – культурно та соціально обумовлені уявлення про якості і норми поведінки чоловіків і жінок.

15:07 01.03.2024

Навчальний курс відеолекцій щодо розроблення професійних стандартів успішно завершено!

Друзі, раді повідомити, що Національне Агентство Кваліфікацій успішно завершило навчальний курс відеолекцій щодо розроблення професійних стандартів уже для шостого набору слухачів.

15:31 28.02.2024

Пишаємося своїми випускниками

Проведення уроків мужності під час війни є надзвичайно важливою складовою виховання молодого покоління. Вони сприяють формувнню у здобувачів освіти почуття патріотизму та любові до Батьківщини, допомагають усвідомлювати себе частиною єдиного цілого – українського народу, який бореться за свою свободу. 27 лютого  на Урок мужності до рідного училища завітав випускник Шосткинського ВПУ, а нині солдат Збройних сил України, Ярош Єгор.

09:46 28.02.2024

Проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад зі спеціальних дисциплін

Сьогодні відбувся другий етап Всеукраїнських учнівських олімпіад зі спеціальних дисциплін за напрямами підготовки серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти у 2023/2024 навчальному році.

15:34 27.02.2024

Пам'ятаємо, творимо, єднаємося: Підсумки тижня суспільно-гуманітарних дисциплін

"Знання - це сила, а єднання - це шлях до перемоги” Дорогі друзі! 19-23 лютого 2024 року у Шосткинському ВПУ відбувся тиждень суспільно-гуманітарних дисциплін, насичений цікавими та пізнавальними заходами для здобувачів освіти та педагогів.

09:39 26.02.2024

Живі, поки пам'ятаємо

Від слова лютий - на душі тривожно, не тішить те, що йде за ним весна. Бо в лютому підступно і безбожно в наш мирний світ ввірвалася війна. І почалась смертельна завірюха, вогненний смерч, і смертоносний град. Пекучий біль, і втрати, і розруха, і точка неповернення назад... А зараз - лютий... Вже два роки лютий… 24 лютого 2022 року відкрилась нова сторінка боротьби українського народу. Широкомасштабне вторгнення росії спричинило нову хвилю героїзму, стійкості захисників України та, на превеликий жаль, болючих втрат. 23 лютого у Шосткинському вищому професійному училищі відбулась лінійка-реквієм за загиблими в російсько-українській війні. О 9 годині ранку відбулася Хвилина мовчання на знак того, що ми ніколи не забудемо подвигу полеглих Героїв.

21:35 23.02.2024

Визнання професійних кваліфікацій - новий вектор розвитку професійної освіти

Днями в Шосткинському вищому професійному училищі, вчергове відбулось вручення сертифікатів про присвоєння професійної кваліфікації з професії «Кухар», які є підставою для офіційного працевлаштування та надають право займати  відповідну посаду  згідно з чинним законодавстом.

14:46 23.02.2024

«Література - ключ до скарбниці мудрості»

Звірюючись з літературою, слова набирають нове значення, а речення стають музикою для душі. Література - це віконце до інших світів, де мрії здійснюються і серця знаходять своє заспокоєння. Кожна сторінка - це крила, що піднімають читача високо, у небо нескінченних можливостей. В обіймах книг час зупиняється, а душа летить у безмежні простори фантазії. Література - це мистецтво, що навчає нас бачити світ іншими очима, розуміти людські почуття і співпереживати їхні турботи. В кожному рядку та кожному слові ховається магія, яка здатна змінити наше життя назавжди. Як сказав відомий англійський письменник Чарльз Діккенс: «Книга домчить до будь-яких берегів».

09:44 23.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень