Тиждень професії «Кондитер, Бармен»: День 4
Четверта сторінка тижня з професії «Кондитер», Бармен».
1. Інформаційна онлайн-дошка. Борошняні кондитерські та хлібобулочні вироби в новому шкільному харчуванні. Опробовування, дегустація виробів.
Реформа системи харчування у закладах освіти, розпочата в Україні у 2020 році, – це важливий крок до здоров’я і щастя дитини та суспільства. Наразі це комплекс заходів, метою яких є зміна системи харчування – від норм споживання, технологічних процесів, підходу до закупівлі продуктів, послуг харчування та обладнання харчоблоків до поведінкових аспектів і суспільного сприйняття та розуміння здорового харчування й корисних харчових звичок.
09:44 08.03.2024