A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

Новини

Дата: від до Скинути

Чергова перемога в скарбниці здобутків Шосткинського ВПУ

За результатами конкурсу учнівських навчальних проєктів з предметів загальноосвітньої підготовки серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти перемогу отримали 6 проектів, які підготували творчі тандеми:

09:21 13.03.2024

Тиждень професії «Кондитер, Бармен»: День 5

П'ята  сторінка тижня з професії «Кондитер», Бармен».  Організація та проведення кенді бару. Солодощі супроводжують будь-яке свято, де тільки накритий стіл, проте зазвичай лише як завершальний акорд. Але ж стіл із солодощами може бути і самостійним форматом проведення заходу, до того ж повноцінним. Саме Кенді Бар став трендом останнім часом.

19:10 11.03.2024

Тиждень професії «Кондитер, Бармен»: День 4

Четверта сторінка тижня з професії «Кондитер», Бармен». 1. Інформаційна онлайн-дошка. Борошняні кондитерські та хлібобулочні вироби в новому шкільному харчуванні. Опробовування, дегустація виробів. Реформа системи харчування у закладах освіти, розпочата в Україні у 2020 році, – це важливий крок до здоров’я і щастя дитини та суспільства. Наразі це комплекс заходів, метою яких є зміна системи харчування – від норм споживання, технологічних процесів, підходу до закупівлі продуктів, послуг харчування та обладнання харчоблоків до поведінкових аспектів і суспільного сприйняття та розуміння здорового харчування й корисних харчових звичок.

09:44 08.03.2024

Шевченко – голос української душі

9 березня 2024 року Україна та світ відзначають 210-ту річницю з дня народження Тараса Григоровича Шевченка - видатного українського поета, художника, письменника, політичного та громадського діяча. Шевченко - це не просто поет, це голос української душі. Його твори актуальні й сьогодні, адже вони порушують вічні питання: свободи, справедливості, любові до України.

09:17 08.03.2024

Професійне зростання – крок до успіху

Особистісний розвиток кожної людини відбувається впродовж життя шляхом формальної, неформальної та інформальної освіти, так днями були отримані сертифікати за результатами неформального та інформального навчання в Шосткинському вищому професійному училищі.

14:41 07.03.2024

Тиждень професії «Кондитер, Бармен»: День 3

Третя сторінка тижня з професії «Кондитер», Бармен». 1. І етап роботи  над проєктом «Смачна мандрівка у країну шарового тіста. Його величність НАПОЛЕОН».  Майстерність приготування кондитерських виробів - цінувалася в усі часи, а секрети вишуканого смаку солодощів завжди тримаються у таємниці.

09:13 07.03.2024

Літературний флешмоб: Ми тебе не забули, Тарасе!

Світ постав зі Слова, і Україна постала зі Слова, і те Слово було Шевченковим. Слово Поета росло із чернозему пісні і думи, з глибинних коренів українського народу і первісної чистоти його духу. І це Слово заяскріло на верховинах світової слави мудрістю поета-пророка. Шевченко відкрив світові Україну, а українцям - дорогу в світ.

08:22 07.03.2024

Тиждень професії «Кондитер, Бармен»: День 2

Друга сторінка тижня з професії «Кондитер», Бармен». Кейтерингове обслуговування гарячими напоями «Доставка в офіс». Одним із способів сучасної організації харчування є кейтеринг. Кейтеринг – один з секторів, що динамічно розвивається у сфері громадського харчування. У перекладі з англійського «catering» означає громадське харчування, «cater» – поставляти провізію, обслуговувати відвідувача, прагнути принести задоволення. На практиці під кейтерингом розуміють не лише доставку і приготування їжі, але і обслуговування, сервіровку, оформлення і тому подібні послуги.

19:30 05.03.2024

До 210-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка

Міністерство культури та інформаційної політики України у співпраці з Харківською академією дизайну і мистецтв розробили айдентику до 210-річчя від дня народження видатного українського поета, художника Тараса Григоровича Шевченка. Запрошуємо всіх охочих використовувати пакет візуальних матеріалів, який розміщений за посиланням.

14:29 05.03.2024

Тиждень професії «Кондитер, Бармен»: День 1

Сьогодні відкрилася перша сторінка тижня з професії «Кондитер», Бармен». Вибір професії – це головне питання, яке постає перед учнями старших класів, особливо перед  випускниками. Заплановані заходи, які будуть проведені у межах професійного тижня, спрямовані на поглиблення взаємозв’язків між теоретичними знаннями й виробничим навчан­ням та є можливим шляхом їхнього вдосконалення.

14:39 04.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень