A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

Новини

Дата: від до Скинути

МОЛОДІЖНІ СУБКУЛЬТУРИ: ЗА І ПРОТИ

З метою припинення масових протиправних дій, аби застерегти учнів від необдуманих вчинків, подолання конфліктів та формування толерантних стосунків серед представників різних субкультур сучасної молоді 16 та 17 березня 2023р. у Шосткинське ВПУ для учнів всіх навчальних груп соціальним педагогом були проведені онлайн години спілкування «Молодіжні субкультури: за і проти».

16:37 17.03.2023

ГОДИНА СПІЛКУВАННЯ: НЕБЕЗПЕКА СУБКУЛЬТУРИ

У Мережі набирає популярності так званий молодіжний рух ПВК "Редан". У великих містах України правоохоронці затримують десятки й сотні молодих людей, які нібито збираються для бійок у громадських місцях. Відомо про такі випадки в Києві, Харкові, Полтаві, Вінниці, Дніпрі, Івано-Франківську та Львові. Як правило, це школярі середньої вікової групи, що вбираються у чорний одяг полюбляють дивитися аніме.     

15:09 14.03.2023

ТИЖДЕНЬ АВТОСЛЮСАРІВ: ДЕНЬ 1

Сьогодні Україна - могутня автомобільна країна з багатомільйонним парком різноманітних типів вантажних, легкових автомобілів та автобусів. Але, як і будь-який механізм, машина потребує постійного догляду, а часом і ремонту. Одиниці здатні самостійно вирішити таку проблему, тому в суспільстві і з'явилася така професія, як слюсар з ремонту колісних транспортних засобів.

21:26 13.03.2023

АНОНС: ТИЖДЕНЬ АВТОСЛЮСАРІВ

Електротехнічне відділення Шосткинському ВПУ з 13 березня в розпочинає тиждень популярної професії "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів".

13:48 13.03.2023

АНОНС: Всесвітній тиждень грошей в Україні

Міністерство освіти і науки України інформує, що з 20 березня до 2 квітня 2023 року в Україні відзначатиметься Всесвітній тиждень грошей (англ. Global Money Week 2023), в якому щороку беруть участь більше 100 країн світу. Національний банк України є офіційним координатором Global Money Week в Україні.

09:31 13.03.2023

ПОЕТАПНА АТЕСТАЦІЯ ПРОФЕСІЇ "СЕКРЕТАР КЕРІВНИКА"

Незважаючи на складну ситуацію з обстрілами та повітряними тривогами, освітній процес у Шосткинському ВПУ іде за планами. Так, 10 березня надійшла черга для учнів групи 07-22 (І курс; професія «Секретрар керівника (організації, підприємства, установи») підвести підсумки першого етапу свого навчання в закладі.

13:41 10.03.2023

ЗНАЙ НАШИХ!

«Хочеш жити гідно – дбай про майстерність», - під таким гаслом живе державний професійно-технічний навчальний заклад «Шосткинське вище професійне училище», лідер сучасної освіти, володар золотих, срібних нагород на всеукраїнських і міжнародних виставках і конкурсах.

08:49 10.03.2023

ДЕКАДА КУЛІНАРНИХ ПРОФЕСІЙ: ДЕНЬ 6

Пройшов шостий день декади кулінарних професій у Шосткинському ВПУ, маємо такі результати: Фіналістів кулінарних Батлів відібрано!

16:40 09.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень