A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

Новини

Дата: від до Скинути

ЗАНЯТТЯ ЗА ПРОГРАМОЮ «ЗАВЖДИ ПОРУЧ»: ДОСЯГТИ РІВНОВАГИ І ВПЕВНЕНОСТІ

Складні обставини сьогодення вимагають від педагога вміння управляти собою в критичних обставинах, які трапляються майже щодня, і, найголовніше, допомогти своїм учням стати самостійними, впевненими, ініціативними особистостями, з утвердженням у них життєвого оптимізму та розвитком навичок позитивного мислення.

12:44 02.02.2023

ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЇВ КРУТ

Сьогодні, 29 січня – День пам’яті героїв Крут, день пам’яті про подвиг українських студентів, полеглих у бою з більшовиками. Українські юнаки загинули і власною кров’ю вписали героїчну сторінку в історію визвольних змагань нашого народу. Не можна викреслити з пам’яті людської той великий та безсмертний подвиг юнаків, які захищали українську державність, поклавши на її вівтар найцінніше – власне життя.

11:21 29.01.2023

Газета VPUlibrary №1 (січень) 2023

Дорогі друзі, читайте перший у 2023-му році номер газети для учнів, викладачів, майстрів "VPUlibrary", який видається Бібліотекою Шосткинського ВПУ.

09:26 26.01.2023

УКРАЇНА СОБОРНА. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

«Однині воєдино зливаються століттям одірвані одна від одної частини єдиної України… Здійснились віковічні мрії, якими жили і за які умирали кращі сини України. Однині є єдина незалежна Українська Народня Республіка».

13:27 21.01.2023

ПУНКТ НЕЗЛАМНОСТІ: Місце твоєї безпеки під час тривалого відключення електроенергії чи тепла

17 та 20 січня 2023 року педагогічні працівники ДПТНЗ "Шосткинське ВПУ" відвідали ПУНКТ НЕЗЛАМНОСТІ та пройшли навчання за напрямками: "Дії у разі виявлення пожежі", "Правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів", "Дії при сигналі «Повітряна тривога»", "Правил безпечного користування пічним опаленням та електричними обігрівачами", "Небезпеки використання альтернативних засобів освітлення (свічки, лампадки, тощо) при відключення електропостачання".

14:45 20.01.2023

ГАРНОГО РОКУ ТОБІ, УКРАЇНО!

Дорогі учні, батьки, шановні колеги! Новорічно-різдвяні свята – це дні, наповнені вірою в перемогу добра над злом, світла над темрявою, любов’ю, надією, спільною радістю і сподіваннями на краще життя та мир. Це нові надії та сподівання, нові життєві задуми та мрії. У ці дні ми плануємо прийдешнє і підсумовуємо зроблене, радіючи успіхам.

14:20 30.12.2022

ПРОФЕСІЙНА КВАЛІФІКАЦІЯ

Попри всі тривоги та періодичне відключення електроенергії продовжуємо робити свою справу. Відчуваємо відповідальність та бажання бути кращою версією себе! Закінчилась серія підвищення проміжних підсумків навчання здобувачів освіти третього курсу, групи 02-20 за професією «Кухар, кондитер».

13:14 30.12.2022

ОБЛАСНИЙ ФЛЕШМОБ «МОЯ ПРОФЕСІЯ – МОЄ МАЙБУТНЄ»/«MY PROFESSION IS MY FUTURE»

Професійне самовизначення людини постає як серйозна життєва потреба. Відколи живе людство – існує і проблема вибору занять, трудової діяльності, професійної кар’єри. Безперечно, справжню насолоду приносить лише та праця, яка обирається за власним бажанням, відповідно до інтересів та покликання.

11:01 28.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень