A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

Новини

Дата: від до Скинути

СТАРТУЄ МІЖНАРОДНА АКЦІЯ "16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА"

25 листопада у ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище» стартує акція «16 днів проти насильства”. Ця акція є Міжнародною акцією. Проходить вона у період з 25 листопада до 10 грудня і має на меті підвищити поінформованість суспільства, масово мобілізувати людей до змін, залучити активістів, представників урядів, парламентів, громадських організацій та партнерів ООН та висвітлити питання, пов’язані з проблемами подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

22:42 24.11.2022

Анонс: ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ

Шановні випускники 9-11 класів! Скоро ви станете перед вибором: куди піти навчатися. ДПТНЗ "Шосткинське ВПУ" запрошує вас долучитися до тижня професійної (професійно-технічної освіти) і разом визначитися, яка професія найкраща.

14:36 22.11.2022

ДЕКАДА СУСПІЛЬНО-ГУМАНІТАРНИХ ДИСЦИПЛІН: ЕКСКУРС В ІСТОРИЧНЕ МИНУЛЕ НАШОЇ ДЕРЖАВИ

Знання історії своєї країни – обов’язок кожної освіченої людини. Усі ми маємо пам’ятати, звідки ми родом, де наше коріння, знати історію свого народу, бо хто не знає свого минулого, той не вартий й майбутнього.

08:16 15.11.2022

"СЛОВО-ПОТУЖНА ЗБРОЯ!": СТАРТУЄ ДЕКАДА СУСПІЛЬНО-ГУМАНІТАРНИХ ДИСЦИПЛІН

Максим Рильський колись написав: «Слово, як зброя. Як усяку зброю, його треба чистити й доглядати.» Не можливо не погодитися з цими словами. Адже кожен з нас знає, як звичайне добре слово може  врятувати, а їдке та недобре - може вбити, знищити.  Дійсно, слово - це невидима сила. Воно є водночас і зброєю і лікарем. Воно здатне змінювати світ та зцілювати душі. Слово може надихати і окриляти, а може захопити з собою в безодню туги, мороку й безвиході. А часом одного слова достатньо, щоб розпочати кровопролиття або ж його припинити. Особливо велике значення для людини має рідне слово. Українське слово пройшло нелегкий шлях. Досить часто воно зазнавало різних утисків та заборон. І хоч випробування для нього ще не скінчилося, звучить сьогодні українське слово ще більш потужно на увесь світ!

08:30 14.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень