A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

Новини

Дата: від до Скинути

ШОСТКИНСЬКЕ ВПУ ЗУСТРІЛО ВЕСНУ СПОРТИВНО-ПАТРІОТИЧНИМ КОНКУРСОМ

Попри воєнний стан в країні, триває навчальний процес - учні Шосткинського ВПУ продовжують здобувати освіту, допомагають у волонтерській діяльності, продовжують вести активне і творче життя. Навчальний заклад намагається за можливості урізноманітнити життя наших здобувачів освіти. З початком весни активізувалося і спортивне життя.

08:57 03.03.2023

ОБЕРЕЖНО, ЗАГРОЗА ІНФОРМАЦІЙНОГО ФРОНТУ!

У сучасному суспільстві діти піддаються дуже великій кількості загроз. На такі загрози вони можуть наражатися як у сім'ї, так і на вулиці, в Інтернеті або у закладах освіти. Це, наприклад, булінг, різні форми насильства, кіберзагрози чи то втягнення в деструктивні молодіжні течії.

10:46 02.03.2023

ДЕКАДА КУЛІНАРНИХ ПРОФЕСІЙ: ДЕНЬ 1

Пройшов перший день декади кулінарних професій у Шосткинському ВПУ, маємо такі результати: 1) Перевірити свої теоретичні знання з професії, застосувати інформаційно-комунікативні компетентності, проявити здатність до самостійного пошуку правильних рішень довелося учасникам Кулінарного Батлу в заочному турі.

10:17 02.03.2023

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ КОМПЛІМЕНТУ

1 березня відзначають Всесвітній день компліменту (World Compliment Day). Ідея заснування свята - спонтанне бажання простих людей зробити один із днів у році - яскравішим, теплим, незабутнім і таким, що зближає. День компліменту заснував у Нідерландах чоловік на ім’я Ганс Поортвліт. Свято так сподобалося людям, що цей день почали відзначати щорічно. Згодом до святкувань приєдналися й інші країни. Тепер День компліментів є всесвітнім святом.

12:18 01.03.2023

ДЕКАДА КУЛІНАРНИХ ПРОФЕСІЙ: КУЛІНАРНИЙ БАТЛ СТАРТУЄ!

Незалежно від свого місцезнаходження, кожен здобувач освіти, що обрав одну з професій на відділенні харчових технологій та ресторанного сервісу Шосткинське ВПУ, може випробувати себе в професійно-теоретичному онлайн-конкурсі "Кулінарний БАТЛ".

10:52 01.03.2023

АНОНС: ДЕКАДА КУЛІНАРНИХ ПРОФЕСІЙ

Відділення харчових технологій та ресторанного сервісу ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище» з 01 березня по 10 березня 2023 року проводить декаду з професій «Кухар», «Кондитер», «Бармен». В програмі захоплюючі квести, кулінарні батли, вікторини та багато інших цікавих  заходів.

10:41 28.02.2023

Газета VPUlibrary №2 (лютий) 2023

Дорогі друзі, тематика нового номеру газети VPUlibrary для учнів, викладачів, майстрів, яка видається бібліотекою Шосткинського ВПУ, пов'язана з річницею російсько-української війни. У номері: Дев’ять онлайн-медіа, що стали найякіснішими: моніторинг ІМІ; Класика: Джордж Орвелл «1984»; Котик Інжир «Все буде Україна!».

08:27 27.02.2023

26 лютого - День спротиву окупації Автономної Республіки Крим

Саме в цей день, дев'ять років тому Російська Федерація розпочала збройну агресію проти України. Все почалось в Криму. Диверсійні групи РФ почали спроби захопити кримський півострів. 26 лютого 2014 року на заклик Меджлісу кримськотатарського народу до Верховної ради Автономної Республіки Крим вийшли тисячі кримських татар, українців та представників інших національностей чинити спротив російській окупації та заявили всьому світу про цілісність України. Наступного дня, о 5-й ранку до урядових будівель АРК увійшли регулярні військові формування.

11:57 26.02.2023

РІК БОЛЮ, ЖАЛЮ, ВІРИ, ЄДНОСТІ ТА НЕЗЛАМНОСТІ

«Київ бомбили, нас сповістили, що почалася війна…» - ці слова написав, після закінчення Другої світової війни, Борис Костянтинович Ковинєв (Ковань), український поет, уродженець Полтавської губернії, похований на Ваганьковському кладовищі. Він був знайомим з Сергієм Єсеніним, його книги до друку рекомендував Максим Горький. А виконав пісню Марк Наумович Бернес (Нейман), який народився у Ніжині, жив у Харкові, у 17 років переїхав до Москви. Як усе перепліталося між собою…

11:26 24.02.2023

БЕЗБАР’ЄРНІСТЬ – ЦЕ ЖИТИ ПОВНОЦІННИМ ЖИТТЯМ

На виконання листа Міністерства освіти і науки №5/110-23 від 03.02.2023 року «Про проведення уроку безбар’єрності» 22 лютого 2023 року у Шосткинському ВПУ для учнів всіх навчальних груп соціальним педагогом була проведена онлайн година спілкування на тему «Безбар’єрність – це жити повноцінним життям».

10:54 23.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень