A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "ШОСТКИНСЬКЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ"

Новини

Дата: від до Скинути

УКРАЇНА ПИШАЄТЬСЯ СВОЇМ ВІЙСЬКОМ!

Щороку в Україні 6 грудня ми святкуємо День Збройних сил України. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ - це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки країни борються в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини.

15:48 06.12.2022

УЧНІ ТА МАЙСТРИ ШОСТКИНСЬКОГО ВПУ В ЧЕРГОВИЙ РАЗ ПРОДЕМОНСТРУВАЛИ ВИСОКИЙ РІВЕНЬ ПРОФЕСІОНАЛІЗМУ

На днях у стінах Державного професійно-технічного навчального закладу «Шосткинське вище професійне училище» відбулось нагородження учасників відразу двох конкурсів професійної майстерності.

13:05 06.12.2022

16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА: Міжнародний день волонтера

«Волонтерство – це розмір твоєї душі, це відчуття, коли віддаєш щось своє, власне і радий поділитися тим…» 5 грудня у світі та в Україні зокрема відзначають День волонтера — International Volunteer Day  — один з міжнародних днів ООН, присвячений особам, що займаються волонтерством. Особливо актуальним це свято є сьогодні, адже на плечах волонтерів лежить неабияка допомога та відповідальність під час війни.

14:02 05.12.2022

16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА: Міжнародний день боротьби за скасування рабства

Сьогодні відзначається Міжнародний день боротьби за скасування рабства. Саме 2 грудня 1949 року було прийнято Конвенцію про боротьбу з торгівлею людьми і з експлуатацією проституції третіми особами на 4-й сесії Генеральної Асамблеї ООН. Для України документ набрав чинності 15 лютого 1955 року.

10:00 02.12.2022

ІНФОРМАЦІЙНО-ПРОСВІТНИЦЬКА ГОДИНА: НЕ ДАЙ СНІДУ ШАНС!

В бібліотеці Шосткинського ВПУ відбулася інформаційно-просвітницька  година,  присвячена Всесвітньому дню боротьбі зі СНІДом, який людство, з ініціативи ВООЗ, відзначає щорічно 1 грудня, починаючи з 1988 року. Символом розуміння та солідарності в цій проблемі стала червона стрічка. Сьогодні проблема СНІДу на фоні повномасштабного вторгнення Росії в Україну, на фоні поширення коронавірусної інфекції, здається, відійшла на другий чи навіть третій план. Але це тільки здається.

13:26 01.12.2022

ФОРМУВАННЯ В УЧНІВ НАВИЧОК БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ

В Шосткинському ВПУ психологічною службою навчального закладу розпочато цикл занять щодо  формування в учнів навичок безпечної поведінки за програмою «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція.». Тренінгове заняття «Безпека та небезпека» мало на меті формувати  усвідомлене вміння молодої людини розрізняти безпеку // небезпеку, сприяти  формуванню в учнів навичок безпечної поведінки.

10:57 29.11.2022

ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ

Професійна освіта створює всі необхідні умови для навчання майбутнього робітника, який відповідав би сучасним умовам. Головною умовою успішної реалізації основних засад є забезпечення  навчання, виховання, професійної підготовки людини для роботи в інформаційному суспільстві.

20:58 28.11.2022

ВІДБУДУЄМО КРАЇНУ РАЗОМ!

Хочете стати успішними, хочете здобути  улюблену професію, хочете бути такими, як ми? Тоді вам до нас! Шосткинське ВПУ, агітбригада "Позитив" запрошує на навчання:

10:07 26.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень